Zdieľajte len dobré veci!

Odborníci na kávu odporúčajú piť kávu bez cukru. Vtedy si dokážete najlepšie vychutnať prirodzenú chuť a objavovať jemné odtiene chuti. Cukor v káve potlačuje charakteristické chuťové vlastnosti.

Ak si neviete odoprieť sladkú kávu, vyberte si zdravšiu variantu – tmavý trstinový cukor. Trstinový cukor obsahuje vyšší podiel glukózy a fruktózy a uvoľňuje sa do organizmu pomalšie. Zaujímavou alternatívou je čistý prírodný produkt – pravý včelí med.

Pokiaľ máte radi sladenú kávu, vyberte si kávu prirodzene sladkú so zaujímavými a čistými tónmi a skúste plantážnu zrnkovú kávu 100% arabiku.

Brazil Fazenda Lagoa
Malawi Mapanga Pamwamba

Moje odporúčanie pre Vás znie:
Pite kávu tak, ako Vám najviac chutí. Nechajte sa viesť svojimi vlastnými pocitmi. Urobte si z pitia kávy príjemný rituál, relaxujte a vychutnávajte si každý dúšok. Najlepšie s niekým, s kým Vám je krásne.

Vaša Soňa Beier

Zdieľajte len dobré veci!